Uitnodiging voor swingend concert op 16 okt a.s.

Gepost door: Judith van black gospel choir Get Together ()

Datum: 19 september 2010 13:28

Beste koor collega's!

Graag delen wij je mee dat Get Together Choir & Band zaterdagavond 16 oktober in het Gooiland Theater in Hilversum optreed!!! Een unieke en eenmalige gebeurtenis! En jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd!!!

Stil blijven zitten wordt voor iedereen lastig op deze swingende avond! Brigther Day - Music Experience is een multimedia show met de afwisseling van zang, muziek, dans, drumacts, licht en video-effecten. Een deel van opbrengst komt ten goede aan de Stichting CliniClowns.

Get Together is niet alleen! Speciale gasten en grote namen uit onder andere de Black Gospelscene zetten zich in deze avond tot een onvergetelijk succes te maken. Laat u verrassen door: Double G, Maaike van Agteren & Danscrew, LEF, Marcellino Latupeirissa, Jan Willem van Delft, Lejony with great gospel singers en nog veel meer ‘friends’ van Get Toghether!

Bestel kaarten via: http://theatrecard.eu/voorstelling/1277//%E2%80%9CBrighter_Day_%E2%80%93_Music_Experience%E2%80%9D_-_Een_onvergetelijk_avondje_uit_voor_een_goed_doel!__.htm/

Heb je nog vragen? Mail naar prgettogether@gmail.com