We zijn een enthousiaste groep zangers die vier- tot achtstemmige nummers zingen, zowel Engels- als Nederlandstalig, a capella of met begeleiding van de piano. We vinden het ook erg leuk om zelf nummers te schrijven, te arrangeren of bestaande muziek van een nieuwe tekst te voorzien. We repeteren, onder leiding van Mip van der Heide, ongeveer 35-40 keer per jaar op maandagavond in Amersfoort. Om regelmatig nieuwe nummers te kunnen presenteren, studeren we thuis onze partijen in met behulp van midi-files. Regelmatig besteden we een repetitieavond aan de regie, waarbij we werken aan de presentatie en beleving van de nummers.

Kijk voor meer informatie over ons en ons repertoire op onze website www.geweldigenoten.nl.

Zing je graag meerstemmige lichte muziek, houd je van jazzy- en popnummers en vind je het leuk om met een bepaalde regelmaat op te treden, schroom dan niet en meld je aan!.

Reageer op deze oproep of mail naar info@geweldigenoten.zingt.nl en maak een afspraak om een repetitieavond bij te wonen.

Mocht het wederzijds klikken, dan zal de dirigent nog een stemtest afnemen en kijken we of we samen met jou tot een mooie ‘blend’ kunnen komen!!

We hopen snel van je te horen!!

Annetil, Jack, Lidy, Martine, Michiel, Adrianne, Mip, Piet en Sylvia

Dubbelkwartet GeweldiGeNoten